galerie foto Facebook Google plus +ImobilenoiNet

ANSAMBLUL REZIDENTIAL GRYNVEST RESIDENCE BRASOV

GRYNVEST RESIDENCE BRASOV
Detalii
Tip anunt:
Vanzare
Tip oferta:
Ansambluri Rezidentiale
Pret pe mp²
900 EUR
Localitate:
Zona:
Tractorul
ID anunt:
P41ROGL
Caracteristici
Denumire ansamblu rezidential:
Grynvest Residence
Localizare:
Brasov, Tractorul, Aluminiului 8
Stadiu constructie:
In curs de finalizare
Data finalizare:
Decembrie 2016
Tipuri locuinte:
Garsoniere - cu suprafețe utile între 32.0 și 38.0 mp, cu prețuri începând de la 31.500 Euro cu TVA inclus (conform legilor în vigoare).
Apartamente cu 2 camere - cu suprafețe utile între 44.0 și 58.0 mp, cu prețuri începând de la 39.900 Euro cu TVA inclus (conform legilor în vigoare).
Apartamente cu 3 camere - cu suprafețe utile între 80.0 și 84.0 mp, cu prețuri începând de la 76.200 Euro cu TVA inclus (conform legilor în vigoare).
Toate apartamentele situate la parter vor beneficia de gradină proprie între 20 si 100 mp.
Parcare subterană - 5500 EURO.
Boxă subterană - 1500 EURO.
Dotari:
Spatii agrement
Utilitati:
Gaze; Apa; Canalizare; Electricitate; Incalzire
Informatii zona:
Strazi amenajate; Strazi pietruite; Iluminat stradal; Mijloace de transport in comun; Scoala; Spital; Gradinita; Policlinica; Supermarket; Centru comercial; Mall
Descriere detaliata
Descriere ansamblu rezidential:
Pentru realizarea conceptului, acestui ansamblu de locuințe colective, au fost luați in calcul simultan o serie de factori care conlucrează pentru atingerea obiectivului principal și anume obținerea unui ansamblu de locuit primitor care să raspundă nevoilor de locuire actuale si căruia proprietarii să-i poată spune cu adevarat CASĂ. Am dorit să facem un pas înainte față de rezolvarea clasică a « blocului de apartamente noi » repetat identic și fară personalitate.

Fiecare imobil aflat la parterul complexului Grynvest Residence, de pe str. Aluminiului Nr. 8 din cartierul Tractorul, vor beneficia de gradina proprie cu o suprafata cuprinsa intre 20 si 100 mp de teren dezmembrata si intabulata in CF-ul propriu al apartamentului, dar si de o parcare subterana cu locuri si boxe pentru fiecare imobil. Avand un regim de inaltime redus oferim, pentru confortul locatarilor din Grynvest, lifturi de ultima generatie la fiecare scara in parte.

Apartamentele și garsonierele se predau finisate cu materiale de calitate alese special pentru confortul viitorilor proprietari, fiind disponibile în nuanțe si texturi variate, pentru ca tu și familia ta să poți alege culorile pe care le dorești în noua ta casă. Nu în ultimul rând vei avea centrală termică de apartament împreună cu setul de calorifere, pentru a avea în permanență confortul termic de care ai nevoie, pereți interiori tencuiți, precum și o ușă metalică de calitate la intrare .

De asemenea în Ansamblul Grynvest Residence avem lifturi moderne, sigure şi încăpătoare, în toate clădirile, pentru ca viața ta sa fie dintr-o dată mult mai ușoară.

Cu noua ta locuinţă poţi fi sigur că nu o să mai ai nici o problemă deoarece vei dispune de o parcare subterană modernă chiar lângă casa ta. Apartamentele se vând finalizate, adică în termeni populari "la cheie".
Link extern
Galerie Foto
ansamblu rezidential brasov
grynvest residence
blocuri noi brasov
GRYNVEST RESIDENCE BRASOV
apartament nou grynvest residence brasov
apartamente noi brasov
apartamente noi tractorul brasov
Contact
Nume: Grynvest Residence
Facebook Twitter Google LinkedIn
Nr. vizite: 1822